De HT-studio bestaat uit 3 ruimtes.
De entree is een technische serviceruimte, die bovendien gebruikt kan worden als opnameruimte voor bijv. slagwerk of blazers, deze ruimte is akoestisch ‘sterk gedempt’ oppervlakte ± 12qm. Een grote ruit maakt visueel contact vanuit de controleruimte goed mogelijk.
De tweede ruimte is de controleruimte waar bovendien plaats is voor afluistering voor
± 8 personen. Oppervlakte ± 25 qm.

In deze ruimte is bovendien een keukenhoekje en een toilet opgenomen.
De opnameruimte, ± 40 qm, Is daar weer achter gelegen en d.m.v. een grote ruit is een goed contact vanuit de controleruimte gewaarborgd.

De beide opnameruimtes beschikken over een in 4 groepen verdeelde hoofdtelefoonafluistering zodat 4 verschillende mixen gemaakt kunnen worden. Door gebruikmaking van diverse akoestische schotten is een optimale geluidsregistratie mogelijk.


Uitzicht controleruimte op grote opnameruimte